miercuri, 1 aprilie 2009

RAT TV nu ajută la nimic

Gospodariatul Local, formă a autorităţii locale alcătuită dintr-un singur om, mai inteligent, frumos şi vizionar precum alţii nu-s, adică primarul George Scripcaru, a anunţat montarea de camere video pe străzile Braşo­vului. Acestea vor fi folosite pentru supravegherea infractorilor, a contravenienţilor,  ciocoflenderilor, iar poliţia va putea, pe baza acestor imagini, să lovească direct în inima infracţionalităţii, contravenţionalităţii şi ciocoflenderităţiii.  Totuşi, practic, încă nu am primit vreo informaţie la ce ar putea fi folosite aceste camere video. Nu de altceva dar pe autobuzele noi din oraş sunt camere  video, ele au fost inaugurate şi privite cu neascunsă admiraţie de jurnaliştii de la Monitorul Expres, dar, practic, până acum (şi au trecut cam trei ani de atunci până săptămâna aceasta) nu a fost prins niciun infractor în autobuz. De unde putem trage două sau chiar mai multe concluzii. În definitiv e linia mea  logică aşa că o să trag câte concluzii vreau, da?
Deci: În autobuzele RAT nu se află şi nici nu s-a aflat, în ultimii 3 ani, vreun hoţ de buzunare. Dacă aţi descoperit un astfel de individ să ştiţi că era  invers, omul voia să facă o donaţie.
Sau: Oamenii de la supraveghere video provin din aceeaşi zonă a ţării de unde nu prea sunt televizoare, curent electric, trenuri, ci doar oameni ambiţioşi care vor să ajungă departe, primari sau deputaţi. Ei bine, unii se luptă pentru asta, trădează şi fac facultăţi în  timp ce alţii ră­mân fascinaţi cu ochii în mo­nitoare şi au impresia că li se dă AXN crime pe 12 televizoare deodată.

Big Brother & Mother

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Home | About | Link | Link
Simple Proff Blogger Template Created By Herro | Inspiring By Busy Bee Woo Themes