vineri, 3 aprilie 2009

Întunericul din portofelul lui Nicolae

Reporterii noştri au efectuat instantaneu o investigaţie la faţa locului în urma căreia  au reieşit mai multe fapte fotbalistice şi de criză.

Cică Lucescu e superstiţios

Păi, la început, cam aşa se spunea. Că juniorul are probleme cu meciurile în nocturnă, adică, la lumina becului, atacanţii de clasă ai Steagului dau mult mai puţine goluri pe meci, decât la lumina zeului soare, când bagă cel puţin un gol la două meciuri. Lucescu i-ar fi cerut lui Dinu „Vamă” Gheorghe să facă fix atâta scandal cât să nu se joace meciul cu Steaua în nocturnă. Vezi doamne, Il miniLuce murea de necaz dacă nu bă­tea Stea­ua (o e­chi­pă pe care ar pu­tea-o bate oricine zilele astea) şi nu mai putea trăi fotbaliceşte după acest eşec.

Dinu Vamă rezolvă cazu’

Nu trecură trei secunde de la minunatul zvon că brusc Vamă începu să explice cum   nu mai merge nocturna aia faină ce a fost inaugurată cu mult fast în urmă cu aproape o lună... Ba chiar, ţuşti, o reieşit că nocturna n-are nuştiuce trans­formator de rezervă.

Dar ce vorbim despre o  lună

Conform Electrica, societatea care băgă curent în prize la tot poporul, “Electrica Distribuţie Transilvania Sud prin Sucursala Braşov a asigurat alimentarea cu energie electrică  pînă la punctul de delimitare a instalaţiilor, conform solicitărilor consumatorului. Astfel că, nocturna a fost pusă în funcţiune în toamna anului 2008. Nu ştim despre alte probleme ulterioare legate de instalaţiile interioare ale consumatorului pentru alimentarea cu energie electrică, în condiţii de siguranţă şi continuitate”.
Să fi fost superstiţia lui Lucescu? Să fi fost instalaţia de nocturnă prost făcută? Răspunsul este mult mai simplu dragi tovarăşi şi fani ai Steagului.

E vorba de bani

Instalaţia aia, becurile, stâlpii, costă nişte bani. Era unu’ care, prin 2004, când candida pentru funcţia de cel mai pupat în fund cetăţean al oraşului şi bătea toba pe stadion, promitea că va da bani pentru realizarea acelei noctune. Şi care s-a răzgândit brusc odată ce a intrat echipa în B, motivând că, “la matineu nu e nevoie de nocturnă”. Şi care, odată cu reintrarea în Liga 1 a echipei a descoperit brusc ce iubire are pentru fotbal şi a început să promită (erau deja alte camapanii electorale) stadion de 40.000 de stele cu 40.000 de locuri la Braşov, în locul defunctului „Municipal”. Doar că nu a dat niciun ban deşi fraierii i-au dat voturi şi pentru asta.

A călcat pe bec

Până la urmă, a fost nevoie ca Neculaie, singurul patron şi finanţator al echipei, până una alta, să contracteze el o firmă, pentru realizarea instalaţiei cu beculeţe. Firmă pe care, în stilu-i binecunoscut, a uitat să o plătească. Patronii acelei firme, cunoscând trecutul şi prezentul pedelist al lui Neculaie nu s-au complicat cu diverse demersuri legale, n-ar fi avut nicio şansă. Au preferat să nu dea drumul a curent. Adică exact în bucata aia dintre responsabilitatea Electricii şi cea a echipei FC Bv.

Emisiunea Reflector

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Home | About | Link | Link
Simple Proff Blogger Template Created By Herro | Inspiring By Busy Bee Woo Themes