vineri, 3 aprilie 2009

Irealităţi în declaraţia de avere

Există prezentatori de ştiri ai Realităţii Tv care trec mai rar prin studiourile de acolo decât senatorul PNL de Braşov, Ioan Ghişe. Nici nu se uscaseră bine ştampilele pe buletinul de vot de la alegerile din toamna anului trecut că Ioan Ghişe avea deja vreo trei apariţii prin emisiuni.
Ghişe poate vorbi despre absolut orice, de la zootehnie la cibernetică, de la principiile scientologiei la femei goale toate acestea, dintr-un exagerat spirit liberal care l-a caracterizat întotdeauna. Probabil că, la ora asta, are şi cheia de la intrarea în sediul televiziunii, unde ajunge dimineaţa înaintea femeii de serviciu, ca să aibă timp să-şi aranjeze freza şi lavaliera.
Ba chiar unii mai bătrâni îşi aduc aminte că pe vremea când Ghişe era doar un amărât de primar hărţuit de mogulii de presă, şi viitorii mogului de presă, pe-atunci doar viceprimari, acesta promitea că, după ce nu va mai fi primar se face ziarist. Iată, e aproape să-şi vadă visul cu ochii, vine mai des la redacţie decât un jurnalist normal.
În aceste condiţii nu în­ţe­legem de ce în declaraţia de avere de pe site-ul Senatului nu este trecut şi salariul care îl are ca realizator de emisiuni. E clar că senatorul Ghişe înfăptuieşte un   grav abuz şi un mare fals în declaraţii dacă nu mărturiseşte ce ia de pe toată faza asta. Ori nu şi-a trecut banii, ori Vântu îl plăteşte direct în acţiuni la grupul Realitatea Caţavencu. În ritmul ăsta, până la următoarele alegeri Ghişe o să obţină sigur pachetul majoritar.

Sorin Ovidiu Sfântul

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Home | About | Link | Link
Simple Proff Blogger Template Created By Herro | Inspiring By Busy Bee Woo Themes