miercuri, 6 mai 2009

Ciprian Chiriches

chiriches covrig

Revolu­ţionar de mic, tânărul pe­de­lis­tul Ciprian Chi­ri­cheş, are multe ambiţii dar puţine reu­şite, deşi are ceva vechime în partid şi a dat tare din coate.  Din toată strofocarea sa nu a ieşit decât un chioşc la care vinde co­vrigi şi un titlu „ nobiliar” , la miş­to,  de „baron de Bartolomeu”. Un merit mic are totuşi, a vrut să i-o tragă lui Scripcaru, dar s-a ales cu cucuie mici şi multe.

17 comentarii:

  1. prea se crede ciumeg si n-are de ce,stie el de ce zic eu asta

    RăspundețiȘtergere
  2. Covrigare o intrebare?
    Nu ai putea sa iti muti covrigaria pe Grigore Ureche....(noi suntem aia in care ai dat cu minciuni inainte de alegeri)...o sa iti asiguram falimentul fara nici un fel de problema...poti sa faci si o statie de autobuz langa ea o sa asteti sa vina si autobuzul pe care l-ai promis dar care trece cu 1 km mai departe....important e sa poata face mai rapid legatura cu moldovenii fraieri care au pus botul la vrajeala aia ieftina a ta.
    Sper sa te colinde si pe tine si pe sefu ala al tau cat de curand DNA-ul sa nu mai auzim de voi......cInStItIlOr .......rusiiiiiiiiiiiine

    RăspundețiȘtergere
  3. Se pare ca sfarsitul vostru nu e departe sluga mica.....buna treaba aia cu D N A -ul

    RăspundețiȘtergere
  4. covrigul ie mai mare decat..pffff...

    RăspundețiȘtergere
  5. te-a facut prea frumos si destept in poza

    RăspundețiȘtergere
  6. CE ANTIPATIC ESTI LA PRIMA VEDERE!!!!!TE STIU APROPO ,AI FACUT CUNOSTINTA CU MINE LASA IMPRESIILE LA O PARTE CA NUS DE TINE

    RăspundețiȘtergere
  7. se crede destept si un mic conducator,dar este un circar si un pacalici care a facut si el facultate,dupa ce a facut seralul ca avea o profesionala saracul,este un mincinos si un jegos

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce sa comentez? A comentat anonimul destul si de aceea m-am hotarat sa scriu! Ce vi se pare voua? Ca-ntr-o lume ca a noastra, nu avem ce face decat sa aruncam unii in altii cu diverse (la asta suntem cei mai buni!)! Si cine e acest domn care se crede cel mai destept, care arata cu degetul catre un om care se spune "a facut seralul?", un om care este consilier local de cand il stiu. Dragilor, l-ati votat de o data, de doua ori, votati-l de cate ori vreti voi, dar daca sunteti asa de suparati, MUTATI-VA DIN CARTIER, sau trageti-i de urechi pe ai dvs. Ca nu este unicul din PDL care ar fi comis-o cu ceva (sincer, eu nu stiu asa ceva), in schimb eu nu acuz... mi-e pur si simplu scarba de clasa politica, in special PDL (fara suparare d-le Ciriches, dar faceti parte din acest partid). Si daca dvs. d-le Anonim spuneti ca e antipatic, mincinos, jegos, samd, banuiesc ca va referiti la clasa politica, nu?!

    RăspundețiȘtergere
  9. Si pentru ca, m-am lovit de multe ori de interesele politicienilor, oameni de tinichea care nu reusesc sa-si faca o reputatie demna de respectat, ci doar prin numele/partidul din CARE (NU) FACE PARTE, CI CARE-L RECOMANDA!!!, va sfatuiesc (vazand ca se acutizeaza gastita) cand treceti pe la Mielul Alb, sa mancati ceva inainte sau daca sunteti in pereglinari prin oras, sa aveti un sendvis, ceva la indemna, ca sa nu fie nevoie sa cumparati un suc, ceai care apartine cine carui stie cine politician. Sau mai bine, nu iesiti deloc din casa, pentru a nu va plimba prin spatiile verzi, frumos amenajate, strazile plombate la fiecare cateva saptamani (ca, de unii trebuie sa traiasca, altii, nu!)
    Sau daca doriti sa vedeti o investitie de 690 686.01 RON, va invit anul viitor, in Parcul Tractorul, frumos amenajat de edilii Brasovului (PDL), dotat cu o fantana arteziana (zic, ei, eu - sper ca nu!), arbori, flori, sistem de igigatie, alei asfaltate!!!!!!!!!!!! Frumos!!!!! E criza economica, salariile s-au redus cu 25%, pensiile parintilor nostri cu 15% (strigator la cer!) si o investitie de 690 686.01 RON este tot ce ne lipseste! (IMI PLIMB COPILUL IN PARCUL ACELA SI STIU CUM ARATA!!! CRED CA EDILII NOSTRI NU STIU!

    RăspundețiȘtergere
  10. ce faci "curule"?:))))))))

    RăspundețiȘtergere
  11. cipriane tre sa creasca inima in tine.
    UITE FRAIERII CUM SE OFTICA!!!!!!
    NU AI TUPEU SA-TI IEI UN MERCEDES ML SA LE CADA FATA LA COCALARI

    RăspundețiȘtergere
  12. shi din ce sasi ia bai mercedes?din spagi????

    RăspundețiȘtergere
  13. Wow, this post is fastidious, my sister is analyzing these kinds of things,
    thus I am going to let know her.

    my web page ... in gangbang new york

    RăspundețiȘtergere
  14. Hi! I could have sworn I've been to this blog before but after reading through some of the post I realized it's new to me.

    Nonetheless, I'm definitely glad I found it and I'll be
    book-marking and checking back often!

    Feel free to visit my web blog; http://beta.zaskolak.cz/members/profile/8299/HarleyJun

    RăspundețiȘtergere
  15. Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this write-up
    plus the rest of the site is also really good.

    My web blog; http://www.shufuni.org.uk/DarcyPrin

    RăspundețiȘtergere

 
Home | About | Link | Link
Simple Proff Blogger Template Created By Herro | Inspiring By Busy Bee Woo Themes