luni, 4 mai 2009

Cei mai sexy politicieni

Pentru că toată presa capitalistă face sondaje şi topuri, iar noi, ca o presă revoluţionară ce suntem, nu dorim să fim consideraţi retrograzi, deschidem sezonul de voturi. Cum doctrina noastră este una materia­listă nu vom lua în considerare ele­mente greu cuantificabile, cum ar fi promisiunile politicienilor burghezi. Vom lua în considerare numai aspectele fizice. Vă pro­punem să măsurăm ceea ce vede (mai mult sau mai puţin, pentru că, totuşi, nu e un clasament al celor mai virili) şi să stabilim care este cel mai sexy politician braşovean. Invităm cele mai avansate forţe ale societăţii, atât femei, cât şi bărbaţi, să contribuie la edificarea unui top multilateral dezvoltat. Iată cum vom face. În primul rând, fiecare vot al dumneavoastră trebuie să fie obligatoriu însoţit de un argument, mai lung sau mai scurt, după cum doriţi. Se votează doar prima po­ziţie. Clasamentul final se va face în funcţie de numărul de voturi acordate. Voturile trimise după ziua de 28 mai 2009 (Ziua Eroilor) nu se vor mai lua în considerare.
Opţiunile dumneavoastră se pot trimite în următoarele două feluri:
1. Prin SMS la numărul 1292. Se scriu mai întâi literele BV SEXY, apoi, în câteva cuvinte, o explicaţie a opţiunii dumneavoastră.
2. Prin Internet la adresa http://drumnou.blogspot.com. Şi aici vă rugăm să vă argumentaţi opinia.
De menţionat că, pe lângă cei propuşi de noi în paginile următoare, poate fi votat orice alt politician braşovean. Un juriu exclusiv feminin va stabili care sunt cele mai revoluţionare voturi şi va trage la sorţi, în direct la Mix 2 TV, dintre cei care au votat, câştigătorul unui sejur de trei persoane în Grecia, oferit de sponsorul concursului „Mix Tour Travel”.

Colectivul femeilor muncii

3 comentarii:

  1. Tanti Marcela de la Cazangerie5 mai 2009 la 09:00

    Aristotel Cancescu de departe...statura impunatoare, distins, rafinat, cu maniere fine si ceva din maretia si semetzia pilotzilor de avioane usor incercanati ca nu au unde isi parca avionul cat mai aproape de casa...Rautaciosii il numesc Bebe..cam cum va fi minusculul aerodrom scripcarian in forma de giratoriu fata de impunatorul aeroport cu iz occidental al domnitorului de judet!

    RăspundețiȘtergere
  2. anonim de anonim6 mai 2009 la 00:05

    El l-as fi votat cu tot sufletul pe dom' ministru Nita :) Mustacioara lui si parul negru - pana corbului, plus freza spilcuita, m-au dat gata inca de la prima aparitie a dumisale pe micile ecrane(micile la propriu, pentru ca pot cuprinde cu greu statura falnica si personalitatea pe masura a Primului Barbat al organizatiei locale PSD), in urma cu foarte multi ani!
    De aceea sunt foarte suparata pe voi ca nu l-ati mentionat in top, drept pentru care, daca nu veti face cuvenita rectificare, voi deschide,in semn de protest, o petitie publica pe www.petitieonline.ro :)

    RăspundețiȘtergere

 
Home | About | Link | Link
Simple Proff Blogger Template Created By Herro | Inspiring By Busy Bee Woo Themes